THAILAND Sport & Spa centras siūlo įvairiausius Tailando masažus.

 

Mus rasite
Ąžuolyno g. 7, Vilnius
(SEB arena, antrame aukšte)

Telefonas +370 640 36236

Apie Thailand Sport & Spa Rezervacija
Visiems viso kūno tailando masažams - 25% , segmentiniams masažams - 10% nuolaida.

Tradicinis tailandietiškas masažas

Tradicinis tailandietiškas masažas žinomas kaip vienas efektyviausių gydymo menų. Rankų delnais, dilbiais, pėdomis bei viso kūno jėga atliekami raumenis atpalaiduojantys bei raiščius stiprinantys pratimai, stimuliuojami biologiškai aktyvūs taškai. Reguliarus masažas padeda iš kūno pašalinti susikaupusias druskas, lavina kūno lankstumą, bei didina judesių diapazoną.

 

Masažas sportuojantiems

Teisingai pritaikytas masažas yra pati efektyviausia terapija, leidžianti nuimti raumens įtampą ir grąžinti raumenyno sitemos balansą. Reguliarus masažas sportuojančiam gali padėti išvengti traumų, susijusių su raumenų ar raiščių pertempimais, atsirandančiais dėl reguliariai didelio fizinio krūvio. Kvalifikuoti masažo meistrai, aptikę pakitimus minkštuosiuose audiniuose, teisingai pritaikyto masažo pagalba išlaisvina raumenis nuo įtampos. Masažas atliekamas naudojant specialius aliejus.

 

Aromaterapinis masažas su aliejais

Aromaterapija, tai menas gebantis gydyti, atpalaiduoti, nuraminti ar sužadinti kvapų pagalba. Tailando eteriniai aliejai teigiamai veikia odą bei emocinę žmogaus būseną, o masažo metu naudojama unikali atlikimo technika gerina tonusą, šalina raumenų nuovargį  bei atstato jėgas. Masažo metu atliekama ypatinga ištisinių judesių kombinacija bei intensyviai stimuliuojami energetiniai taškai. Šis masažas yra efektyvi profilaktinė priemonė atjauninti organizmą.

 

Masažas su karštomis vaistažolėmis

Šis masažas rekomenduojamas kaip po traumų atsistatyti padedanti procedūra. Masažuojant problemines vietas vaistažolių kompresais, palaikytais karštuose garuose, mažinamas skausmas ar maudimas. Kompresai gaminami iš penkiolikos rūšių Tailande surinktų vaistažolių mišinio, įvynioto į medvilninį audinį. Karštais kompresais sušildomi ir išmanktinami raumenys ar sąnarių uždegimai. Taip pat kompresuose esantis  pačiolis ir kamparas slopina peršalimo požymius, o citrinžolė atpalaiduoja.

 

Liekninamasis tailandietiškas masažas

Tai specialus, tradicijomis paremtas tailandietiškas masažas, koreguojantis kūno linijas. Šis masažas atliekamas su tailandietiškais aliejais, skatinančiais riebalų bei  toksinų šalinimą iš organizmo. Profesionalių meistrių metodų bei specialių aliejų dėka jauskitės lieknesni ir džiaukitės savimi.

 

Tradicinis tailandietiškas masažas, atliekamas keturiomis rankomis

Dvi masažistės vienu metu masažuoja atskiras kūno dalis. Stimuliuojant viso kūno energetinius taškus bei panaudojant unikalias Tailando masažo elementų kombinacijas. Pasinerkite į kitą pasaulį ir patirsite naują jėgų antplūdį. Padovanokite sau arba artimui naujus pojūčius ir sveiką kūną.

 

Mėnesio pasiūlymas
Tailandietiškai veido procedūrai Švytėjimas (su " Babor" kosmetika) - 20 % nuolaida
Mėnesio pasiūlymas
Viso kūno masažams perkant 5 vnt. - 25% nuolaida
Mūsų privalumai

Privati poilsio erdvė
Pirkti dovanų kuponą internetu

Nemokamas internetas (wifi)

Nemokama stovėjimo aikštelė

Patogi vieta